Jälki-palvelun päivitys 16.-18.8.2019


Jälki-palvelun ohjelmisto päivittyy tämän viikonlopun aikana (16.-18.8.2019). Kyseessä on tavanomaista isompi päivitys, joten siksi tämä tiedote. Päivitys tapahtuu myöhään illalla, jotta mahdollinen käyttökatko aiheuttaa mahdollisimman vähän haittaa.

Päivitys on pohjustusta Jäljen uusille tuleville ominaisuuksille – niistä lisätietoa myöhemmin. Tämän päivityksen myötä ei siis vielä tule näkyviä muutoksia, vaan muutokset tapahtuvat ns. konepellin alla.

Vaikka olenkin pyrkinyt valmistelemaan päivityksen mahdollisimman hyvin, on periaatteessa mahdollista, että jotain pientä ongelmaa esiintyy parin seuraavan päivän aikana. Niitä toki sitten korjailen sitä mukaa kun jotain selviää.

Kaikista ongelmista voi ilmoittaa sähköpostilla, mika@laukkasolutions.com. Lisäksi käytössä on automaattinen seurantajärjestelmä, joten jos törmäät sivuun, jolla lukee vain “Oho, palvelimella tapahtui virhe”, on asiasta jo lähtenyt tieto valvontajärjestelmään.

Ilmoitan vielä erikseen, kun päivitys on ohi.

Lisäys 18.8.2019 klo 23.30 – Viikonlopun päivitykset on nyt aika lailla tehty. Mitään isompia suoria ongelmia ei ilmennyt. Perjantai-illan ensimmäisen päivityksen jälkeen palveluun jäi pieni bugi, jonka korjasin sunnuntai-illan päivityksessä. Lisäksi olen huomannut, että aiemmin tänä vuonna käyttöön tulleen reittieditorin reititystoiminto on ajoittain kovin hidas. Kyseessä ei varsinaisesti ole bugi, mutta käytettävyyden näkökulmasta heikkous joka tapauksessa. Asia menee siis tutkittavaksi ja pyrin löytämään siihenkin korjauksen. Tilanteen tarkkailu jatkuu myös. mahdollisten muiden ongelmien varalta.


blog built using the cayman-theme by Jason Long. LICENSE